Vítejte na Nejhrady.cz, kde se zábava spojuje s dobrodružstvím prostřednictvím našich skákacích hradů! Jsme pyšní na naši nejnovější přírůstek do rodiny – skákací hrad Ledové království, který přináší dobrodružství na novou úroveň. S rozměry 4x5x4.5 metrů nabízíme nejen prostor pro skákání, ale také zážitky plné radosti a smíchu.

Pronájem našich skákacích hradů je skvělým způsobem, jak udělat každou akci nezapomenutelnou. Ať už plánujete dětský oslavu, rodinný piknik nebo firemní akci, máme pro vás širokou škálu možností. Naše půjčovna skákacích hradů vám umožní vybrat si ten správný hrad pro váš specifický okamžik.

Ledové království je naší hrdou novinkou na rok 2024. S jeho unikátním designem a impozantní velikostí poskytuje dětem bezpečné a vzrušující prostředí pro jejich hravost. Navštivte naši stránku Skákací hrad Ledové království pro podrobnosti a snadnou rezervaci.

Nejhrady.cz je tady, aby rozjasal tváře dětí a přinesl neopakovatelné zážitky pro všechny účastníky. Zarezervujte si nyní a otevřete dveře do světa radosti a smíchu s našimi skákacími hrady.  Jsme také na Facebooku  a Instagramu #SkakaciHrad #PronajemHradu #Nejhrady